HuiswerkBuddy steunt onderwijs in Kenia

In Nederland leven we in een land vol kansen en mogelijkheden. Kinderen worden oneindig veel kansen geboden op een goede toekomst. Ook wanneer kinderen het moeilijk vinden om te leren of wanneer zij om wat voor reden dan ook weigeren om naar school te gaan.

Een compleet andere situatie vinden we in het westen van Kenia. Wie naar school gaat heeft een kans op een baan en een goede toekomst. Een echt eerlijke kans hebben de kinderen hier echter niet. In het westen van Kenia is de kwaliteit van het onderwijs het zwakst, de gemeenschap het minst betrokken en het percentage HIV besmettingen het hoogst.


Huiswerkbuddy vind het als onderwijsinstelling belangrijk om juist op te komen voor de kinderen die onderwijs het hardste nodig hebben. Daarom komt Huiswerkbuddy in samenwerking met Edukans op voor de kinderen in Kenia.

Huiswerkbuddy streeft er naar om het succes van kinderen in het onderwijs zowel in Nederland als in een ontwikkelingsland als Kenia zoveel mogelijk hand in hand te laten gaan. Simpelweg omdat wij vinden dat niet alleen Nederlandse kinderen het verdienen om geholpen te worden met hun school. Het streven van Huiswerkbuddy is om voor elk kind dat wij in Nederland helpen ook een kind in Kenia te helpen.

Om dit voor elkaar te krijgen rekent Huiswerkbuddy geen bemiddelingskosten wanneer een match tussen een bijlesdocent en een leerling tot stand is gekomen. Wel zullen wij bij elke tot stand gekomen match de leerling vragen om een donatie te doen voor de kinderen in Kenia van minstens €3 euro. Op deze manier willen wij onderwijs in de wereld voor iedereen beter maken!

                                                  Via de button hieronder kunt u onze Edukans actiepagina bekijken en een eventuele donatie doen:


Doneer