Huiswerkklas

Wanneer u zich als school wilt onderscheiden en uw leerlingen een extra service wilt bieden, is het zeer effectief om een ''huiswerkklas'' te faciliteren. Uw leerlingen behalen betere cijfers, waardoor uw school een betere naam krijgt. Daarnaast neemt u uw docenten werk uit handen en biedt u de ouders zekerheid, dat hun kind genoeg tijd aan huiswerk besteedt. HuiswerkBuddy biedt daarom ''huiswerkklas'' aan, bij u op school.

Tijdens onze ''huiswerkklas'', begeleiden wij een groep van maximaal dertig leerlingen per klas, bij het maken van hun huiswerk. Afhankelijk van uw wensen, sturen wij twee of meer buddy's, om de leerlingen te ondersteunen. Bij de samenstelling van het begeleiders-team, zorgen wij er altijd voor, dat er zowel Alpha als Beta mensen aanwezig zullen zijn. Zo zal, zowel de leerling die moeite heeft met Engels, als de leerling die moeite heeft met wiskunde, goed geholpen worden.
Voor het verzorgen van de ''huiswerkklas'', vragen wij hetzelfde tarief, als voor onze andere diensten. Er komen geen extra kosten bij. U betaalt dus enkel het uurtarief van de begeleiders, die bij u op school ''huiswerkklas'' komen geven. De bemiddelingsfee hoeft u als school echter niet te betalen.

Zoek, vergelijk en vind de beste buddy voor uw kind...