Online bijles

Je ziet tegenwoordig steeds vaker dat scholieren online hulpmiddelen gebruiken om ondersteuning te krijgen bij hun huiswerk. Een klasgenoot even een WhatsAppje sturen om te vragen hoe die ene opgave moet, is een manier om problemen t.a.v. huiswerk op te lossen. Lastige vraagstukken, die je eerder, pas de volgende dag kon oplossen, m.b.v. een klasgenoot of docent, kunnen nu opgelost worden vanuit huis, door middel van een computer en een internetverbinding. Van deze nieuwe mogelijkheden gaan wij ook gebruik maken.

HuiswerkBuddy wil continue blijven innoveren en vind het belangrijk om met haar tijd mee te gaan. De wereld wordt steeds digitaler en ook het onderwijs digitaliseert op alle vlakken. Uiteraard kunnen wij niet achterblijven. HuiswerkBuddy biedt daarom naast persoonlijke- , ook online bijles aan.

De voordelen die online bijles jou bieden:Voor het geven van de online bijles maken wij gebruik van AWW-App. AWW is een online whiteboard, dat werkt als een soort schoolbord, maar dan online. Via een unieke link die je krijgt van je online bijlesdocent, krijg je toegang tot jullie priveschoolbord op de website. Op het schoolbord schrijf jij jouw vraagstukken en via de chatfunctie stel je jouw vragen aan de buddy.

Bijles in 3 simpele stappen


1. Aanmelden
Je kiest je online buddy en vult het aanmeldformulier in. Op het aanmeldformulier kun je laten weten bij welk vak jij hulp nodig hebt. Binnen 24 uur hebben wij jouw aanmelding verwerkt en nemen wij contact met je op.

2. Kennismaken
Zodra wij contact hebben gelegd met de buddy, nemen wij contact met jou op, om een online afspraak in te plannen.

3. Online inloggen
Een half uur voor de afspraak, ontvang je van je buddy, een link waarmee je kunt inloggen op AWW-App. Zodra je bent ingelogd, kan de online bijles beginnen!

Zoek, vergelijk en vind de beste buddy voor uw kind...