Veelgestelde vragen

Vind snel en makkelijk antwoorden op uw vraag.

 • Wat betaal ik voor de bemiddeling bij Huiswerkbuddy?
  Er zou een eenmalige bemiddelingsfee van €3,- gevraagd worden. Deze dient betaald te worden aan de buddy. Huiswerkbuddy zal deze bij de buddy declareren, om deze bemiddelingsfee te doneren aan stichting Edukans. Stichting Edukans houd zich bezig met onderwijs voor kinderen in 3e wereld landen.

  Klik hier voor meer info
 • Voor wie is de begeleiding van Huiswerkbuddy?
  Voor alle leerlingen van het voortgezet onderwijs en leerlingen van groep 6,7 en 8 van de basisschool.
 • Hoe weet ik of de buddy die ik gekozen hebben betrouwbaar is?
  De buddy’s worden vooraf door ons gescreend, om zo een beeld te schetsen van de persoon in kwestie en te beoordelen of deze persoon geschikt is als buddy.

  Tevens vragen wij alle buddies een Verklaring Omtrent goed Gedrag (VOG) aan te leveren. Dit is niet verplicht, maar u kunt op het profiel van de buddy zien of deze gecertificeerd is of niet.

  De buddies zullen de eerste keer langs komen voor een kennismakingsgesprek, zodat u de buddy zelf kunt meemaken en kunt beoordelen of u hier mee in zee wilt gaan.

  Zo proberen wij voor u een zo’n vertrouwd mogelijke omgeving te creëren.
 • Hoeveel betaal ik voor een buddy?
  De buddy’s mogen hun eigen tarief bepalen. Hierdoor zal de prijs van een uur huiswerkbegeleiding in de meeste gevallen lager liggen, dan het gemiddelde huiswerkbegeleidingsbureau. Er zal een verschil liggen tussen een student die huiswerkbegeleiding geeft of een expert in een bepaald(e) vak(ken).
Heeft u na het lezen van onze veelgestelde vragen nog niet het antwoord dat u zocht gevonden? Contacteer ons dan op onze contact pagina.

Naar onze contact pagina

Zoek, vergelijk en vind de beste buddy voor uw kind...